Resultaat:
NVT

Selectie : Xander, Tjenne, Viktor, Lukas, Ilian, Thomas, Maxim, Kjell (C), Lars, Shyann

Net als een weekje eerder, trekken we op het vroege uur richting de velden van Belgica. Dit keer spelen we niet tegen hun, maar tegen Ostan. Ook deze keer lijkt het geen makkelijke opdracht te worden.

We waren deze keer iets beter bij de les en lieten de thuisploeg niet in hun spel komen. Het resulteerde in de eerste 10 minuten in een paar kansjes via Shyann, Kjell en enkele afstandsschoten van Lukas. We drukten wel op de verdediging van de thuisploeg, maar konden de netten niet laten trillen.

In het tweede blokje bleven we hetzelfde spelbeeld zien. De thuisploeg kreunde, maar plooide vooralsnog niet. Uiteindelijk diende ze hun gewonnen te geven op een afgeweken schot van Lukas, waardoor de score openbrak. We trokken de rust in met een 1-0 stand.

Niet veel na de pauze was het Ilian die de score verdubbelde. Het sein voor de thuisploeg om er eindelijk vol voor te gaan. Ook zij kwamen nu tot kansen, maar Tjenne en Maxim stonden sterk te verdedigen en in laatste instantie was er ook Xander nog.

In het laatste blokje kwam er plots veel ruimte, omdat de thuisploeg absoluut wou scoren. Op een snelle tegenprik kreeg Ilian de bal nog tot bij Kjell, maar die plaatste zijn schot naast de paal. Ook Lukas begon aan een fantastische run vanop eigen helft en verzamelde onderweg 4 tegenstanders rond hem. Ze konden hem echter niet van de bal zetten, maar op zijn schot zat niet voldoende kracht meer. Op een hoekschop was het uiteindelijk raak voor de thuisploeg. Laar zette niet genoeg druk op de bal, waardoor de speler van Ostan de bal kon goed leggen en mooi kon binnen schieten. Zo werd het toch nog even spannend, maar uiteindelijk was het Laar dat de winst mee graaide.

Morgen staat er een galawedstrijd op het programma tegen de LAARse MA’tjes en daar zullen we voor de eerste keer 9 tegen 9 spelen. We zullen zien wat dat geeft. Supporters allen op post!!!