zondag, 17 april, 2016
Resultaat:
0-5

Retro, Tange,Jokke, Dagmar ,Schappe, , Damme, Steyvers, Niels , Dave Vdv , Riete, Makke Lhereux ,Robin, Kimme, , Pieter Wynants en Bakker.

Afspraak aan de bus 33 mensen gaan mee alsook de champagne van de sponsors, op de bus is en toch al een leuke sfeer. Bij winst kampioen. Want Boechout had forfaitcijfers cadeau gekregen.

Aankomst op Simikos , supporters en sympathisanten al klaar. Een officiele scheidsrechter werd aangeduid , en zoals verhoop speelt Simikos toch en geven ze geen forfait zaols eerst aangekondigd . De matcht vangt aan .Mooi voetbal en ent na het eerste kwartier een mislukte voorzet van Jokke en bal draait in het net 0-1 Nog geen 5 minuten later een passenspel van Kimme naar Dag, pas naar Robin en Schappe loopt met de bal erin 0-2. 6 minuten later corner zonder resultaat. Dus met 0-2 voorsprong relaxt naar de 2de helft.

Door Keulense nachtelijke escapades mist Jokke een open goal (dit had de schutterstand kunnen beinvloede, een minuut later mist Pieter. In de zevende minuut een redding van de Retro ,hij pukt de bal uit de lucht. Twintig minuten ver en kwetsuur van Dag. Door dat Dag even van het veld is , redt ondertussen Retro de meubelen. Vijf minuten later Jokke naar Robin gefoefel in de 16 e,n Robin laag binnen 0-3. Vijf minuten later Pieter op de paal; 40ste minuut damme solo en klets 0-4. De laatste minuten jokke neemt de bal af van de verdediging en 0-5 (39) Jokke zal dit wel tegenspreken .Het fluitsignaal champagne spuiten en Fille vijvergewijs nat maken , gelukkig was hij hier op voorzien , check de movie.

Bedankt aan alle supportets, kids, en sympathisanten en gekwetsten . Bedankt aan de sponsors om achteraf nog iets te organiseren . KAMPIOENEN