Wedstrijd datum:
zaterdag, 29 september, 2018
Resultaat:
NVT

Na een zeer knappe prestatie vorige week tegen Grimbergen, trokken onze gasten deze week naar Melsbroek. Voor deze wedstrijd konden we beroep doen op Vince, Senne, Jelle, Loeka, Mathijs, Sibe, Lenz en Lenn.

Loeka begon in doel, met verder nog Senne, Lenn die deze week de kapiteinsband had, Lenz en Vince aan de aftrap. Vanaf het begin was het duidelijk dat onze spelers veel minder gefocust waren op de wedstrijd dan de vorige weken. Het was dan ook geen zicht voor de supporters. Er werd door beide ploegen weinig sprankelend voetbal getoond. Het enige vermelden waard waren de 2 kansen van Vince. Maar het was Melsbroek die het eerste blokje afsloot met een krappe 1-0 voorsprong.

Na de eerste kleine pauze probeerde onze gasten wat meer in het spel te komen. Jelle, Sibe en Mathijs waren ondertussen in het veld gekomen. Ook al was het spel van Laar matig, toch konden ze Melsbroek ver van hun eigen doel houden. We kregen ook verschillende kansen via Sibe en Mathijs, maar de bal wou er maar niet invliegen. Lenn had bij zijn poging meer succes en kon de gelijkmaker scoren. Zo stond het na 30 minuten 1-1.

Ook de tweede helft bracht niet veel beterschap voor Laar. Vince had ondertussen de handschoenen aangedaan, maar kon niet verhinderen dat we plots verschillende doelpunten rond de oren kregen. Zo stond er op korte tijd 5-1 op het scorebord. Sibe kon nog tegen prikken met de 5-2, maar op het einde van het blokje was de score opgelopen tot 7-2.

Bij het begin van het laatste blokje was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Maar er moest nog verder gevoetbald worden en we kregen langs beide kanten nog een doelpunt te zien. Eerst viel de 8-2, net voor het eindsignaal kon Lenn nog milderen naar 8-3.

Onze eerste zwakke wedstrijd van het seizoen zat er zo op. Eentje om snel te vergeten. Volgende week komen we hopelijk met een reactie en tonen we hoe goed we zijn ;-). Dan spelen we een wedstrijd om 12u op eigen terrein tegen HO Wolvertem Merchtem. Supporters allen op post.