SK Laar wedstrijdverslagen

zondag, 13 september, 2020
NVT

Op een mooie zonnige septemberzondag trokken onze toppers van de U11 richting Overijse. Het was dan ook bij het krieken van de dag dat onze spelers verzamelden aan de chalet van SK Laar. Na de mooie thuisoverwinning van vorige week tegen Kortenberg trokken ze vol vertrouwen richting druivenstreek.

zaterdag, 5 september, 2020
NVT

‘ … Soit, een oververdiende zege voor onze toppers. Het was een wedstrijd met vele duels, maar dit hoort er zeker bij met een derby. …’
Zo eindigde het laatste wedstrijdverslag van de wedstrijd tegen Zemst afgelopen maart, …. en plots stopte de competitie abrupt! FC Corona bleek een tegenstander waar niemand tegen opgewassen was.

zaterdag, 7 maart, 2020
NVT

Na een weekendje zonder voetbal door de vele neerslag, konden we dit weekend toch ons derby spelen tegen FC Zemst. Het was de vijfde keer dat we hun partij gaven. De vorige 4 werden 3 keer gewonnen door ons. Voor Laar waren Stan, Vince, Senne, Jelle, Lennert, Loeka, Sibe, Lenz, Lenn, Elias, Bent en Lars van de partij.

zaterdag, 22 februari, 2020
NVT

Normaal was er een vrij weekend, maar dit was zonder onze toppers gerekend. Zij hadden een vriendschappelijke wedstrijd op de kalender thuis tegen KVC Delta Londerzeel. Een ploeg waar we vorig seizoen 2 keer van verloren en die nu ook een reeks hoger speelt dan ons in competitie. Een goede test dus voor te zien waar we staan. De selectie was wat kleiner dan gewoonlijk door het krokusverlof en ook Stan viel nog ziek af. Vince, Jelle, Lennert, Loeka, Sibe (C), Lenz, Lenn, Elias en Lars waren er wel bij. Ze werden aangevuld met Siebe N van de U9.

zaterdag, 15 februari, 2020
NVT

Onze gasten waren goed gestart in 2020 met 3 overwinningen op 4 wedstrijden. Toch was er de laatste weken stilaan een dipje te merken. Dit bespraken we vrijdag nog op training met de spelersgroep, maar vorm komt niet op bestelling. Misschien ook deels door de gezondheidsproblemen die onze groep teisterde de afgelopen weken. We trokken met Stan, Vince, Senne (C), Jelle, Lennert, Loeka, Mathijs, Sibe, Lenz, Lenn en Lars naar Nossegem. Daar speelden we al op het vroege uur van 9u30. Een tegenstander waar we dit seizoen al eerder 2 keer van verloren (4-11 en 5-2)

zaterdag, 8 februari, 2020
NVT

Onze gasten waren goed gestart in 2020 met 3 overwinningen op 4 wedstrijden. Ondanks dat de spelersgroep geteisterd werd door ziekte. Zo kregen we ook van onze tegenstander afgelopen donderdag een mailtje dat ze door de vele zieke, niet aan 8 spelers geraakte. Ze kwamen af, maar vroegen om 5vs5 te spelen. We stelden nog voor om spelers van ons uit te lenen, maar ze bleven bij hun standpunt.