SK Laar wedstrijdverslagen

zaterdag, 20 april, 2019
NVT

Dit paasweekend gaan onze U6 op tornooi in Walem - schitterend zomerweer en voor sommigen hun allereerste match of tornooi. De toekomst van SK Laar .. Topteam !!!!
Onder deskundige leiding van Tim, Laurent, Joeri en Kelly: Mats, Lou, Rune, Roan, Kobe, Maxim, Ward, Lukas, Brax en Thijs

zaterdag, 13 april, 2019
NVT

Vorige week keerden we met de winst terug uit Kessel-Lo. Deze week gingen we in Nossegem op zoek naar een nieuwe overwinning. De selectie bestond deze keer uit Stan, Vince (C), Jelle, Loeka, Mathijs, Sibe, Lenn, Rune en Mauro. Voor de snelle tellers, inderdaad 9 spelers. Maar Vince en Mauro gingen SK Laar verdedigen bij de U8 die door de paasvakantie weinig spelers ter beschikking hadden. Ze speelden ook op Nossegem op hetzelfde uur.

zaterdag, 6 april, 2019
NVT

Na de knappe winst van vorige week tegen Vilvoorde City, stond er deze week een uitwedstrijd op zondag op en tegen Kessel-Lo op het programma. De selectie bestond deze keer uit Stan, Vince (C), Senne, Jelle, Sibe, Lenz, Lenn en Rune. De thuiswedstrijd eindigde op 10-9 dus zou het opnieuw wel eens een spannende wedstrijd kunnen zijn.

zaterdag, 30 maart, 2019
NVT

Na het spektakelstuk van vorige week op Haacht (15-13) stond er deze week een thuiswedstrijd tegen Vilvoorde City op de agenda. De selectie bestond deze keer uit Stan, Vince, Loeka, Mathijs (C), Sibe, Lenn, Wannes en Mauro. De tegenstander keken we al 2 keer in de ogen eerder dit seizoen. We speelden 6-6 gelijk, we verloren bij hun nipt met 6-5. We waren dan ook gebrand om de winst thuis te houden.

zaterdag, 23 maart, 2019
NVT

Vorige week knoopten we weer aan met een overwinning tegen Boortmeerbeek. We probeerden deze goede lijn door te trekken. Tegenstander deze week was KFC Sp. Haacht Statie. De selectie bestond deze keer uit Jelle, Senne (C), Sibe, Mathijs, Mauro, Rune, Lenn en Stan. De groen-witte-hemden komen aan de aftrap met verschillende kousen in het kader van #steunkousen#iedereenisanders#

zaterdag, 16 maart, 2019
NVT

Na de nederlaag van vorige week tegen Werchter, hoopten we weer op de winst vandaag. Tegenstander van dienst was KRC Boortmeerbeek. De selectie bestond deze keer uit Jelle, Senne, Sibe, Loeka, Wannes, Lenz, Vince en Stan.

zaterdag, 9 maart, 2019
NVT

Na de oefenwedstrijd van vorige week was het nu terug het ‘competitiewerk’. Met 4 overwinningen in de laatste 4 wedstrijden in competitie was er voldoende vertrouwen getankt. Al verloren we wel 1 van onze sterkhouders, Lenn mocht namelijk meegaan met de jongens van een jaartje ouder. Onze selectie bestond deze week uit: Vince, Senne, Jelle, Loeka (C), Sibe, Rune en Wannes.

zaterdag, 9 maart, 2019
3-6

Aan de aftrap: Mauro, Robbe, Tim, Daan, Nino, Kieran, Lucca, Maya, Arno, Thomas, Kwinten
Reserven: Senne, Bram

Voor deze speeldag zorgden de krokusvakantie en een aantal vaste waarden in blessure voor een tekort aan spelers bij de U17. Trainer Robbe deed een beroep op U15, waarop Kwinten, Tim, Maya en Arno intekenden. Ook leuk om te vermelden dat broer Nino en zus Maya samen aan de aftrap stonden.

zaterdag, 2 maart, 2019
NVT

Na de 1-24 overwinning vorige week, stond er deze week een vriendschappelijke wedstrijd geprogrammeerd. Tegenstander van dienst was KAC Betekom. Een ploeg die in de provinciale reeksen uitkomt, dus ging het wel een moeilijkere wedstrijd worden dan de 2 voorbijgaande. Maar met 45 gescoorde doelpunten en 5 tegendoelpunten in de laatste 2 wedstrijden stonden we toch met wat vertrouwen aan de aftrap. We speelden ook een allereerste keer tegen een andere ploeg in het 8vs8 formaat, in functie van volgend seizoen.

zaterdag, 23 februari, 2019
NVT

Vorige week was het een echt doelpuntenfestival. SK Nossegem werd toen huiswaarts gestuurd met een 21-4 nederlaag. Deze week wachtte een nieuwe uitdaging. Op en tegen KNV Keerbergen, een ploeg waar we nog niet tegen speelde. De selectie bestond deze week uit Stan, Senne, Loeka, Mathijs, Sibe, Lenz, Lenn (c) en Wannes. De zon was weer volop van de partij, gelukkig want veel grassprietjes stonden er niet meer op het veld.