Wedstrijd datum:
zaterdag, 2 november, 2019
Resultaat:
NVT

Een week na onze geweldige overwinning tegen OHL, trokken onze toppers richting Keerbergen. Ondanks de dreiging van een forfait door te weinig spelers van de thuisploeg op woensdag, kregen we donderdagavond de bevestiging. De wedstrijd gaat gewoon door, tot opluchting van spelers en trainer. De selectie bestond deze keer uit Stan, Vince, Jelle, Lennert, Loeka, Sibe, Lenz (C), Lenn, Wannes, Bent en Lars.

De vorige ontmoeting eindigde op 11-6, dus leek het een haalbare kaart. Laar startte met Jelle in de goal. Verder stonden Stan, Lars, Wannes, Lenz, Loeka, Bent en Vince aan de aftrap. De spelers van Laar begonnen matig aan de wedstrijd. Misschien dachten sommige wel dat ze onoverwinnelijk geworden waren door de zege tegen OHL. We zien dan ook aanvankelijk weinig strijdlust bij de groen-wit hemden. Er waren ontzettend veel en slechte passen te bewonderen van beide ploegen en zo konden we na 6 minuten spelen nog steeds geen kans noteren. Jelle moest een paar keer tussenkomen, maar echt doelgevaar werd er ook niet gecreƫerd door de thuisploeg. Dan toch plots het eerste doelpunt. Een schot van Loeka wordt door een verdediger verkeerd beoordeeld en die verschalkt zo zijn eigen doelman. Wannes toont zijn gedrevenheid en is 1 van de weinige die voortdurend druk probeert te zetten op zijn tegenstander.

Bij het begin van het tweede blokje komen Sibe, Lenn en Lennert in de ploeg. Ook dit brengt niet veel beterschap. De strijdlust ontbreekt en ook het veld ligt er zwaar bij, waardoor we een hele andere wedstrijd krijgen dan de voorbije weken. Laar leunt achteruit en opteert de counter. Wanneer Bent er razendsnel uitkomt ziet hij Vince voor doel staan. Die aarzelt niet en bezorgt Laar de dubbele voorsprong. Toch geeft de thuisploeg zich niet zomaar gewonnen en ook zij komen een eerste keer tot score. De wedstrijd ploetert zo geleidelijk voort. Het is Bent die Laar op een 1-3 voorsprong zet na 23 minuten spelen. Keerbergen speelt zijn wedstrijd en toont karakter door opnieuw de aansluitingstreffer te scoren. Het is echter Bent die voor het slotakkoord van de eerste helft zorgt. Hij brengt Laar op een iets comfortabelere voorsprong richting rust, 2-4.

Na een iets harder woordje van de trainer, zien we een scherper Laar op het veld staan. Er wordt beter druk gezet en ook het samenspel zit iets beter in elkaar. Sibe staat vooraan in de spits en krijgt een weggewerkte bal in de voeten. Hij behoudt het overzicht en legt hem klaar voor de opkomende middenvelder Lenn. Die haalt in 1 tijd de trekker over en zet Laar op 2-5. De assist beviel Sibe en niet veel later zien we een gelijke actie. Sibe houd de bal even bij en legt deze keer zijwaarts af richting Lenz. Die heeft goed opgelet naar Lenn zijn voorbeeld en haalt ook in 1 tijd verschroeiend uit. 2-6. Laar is on fire en duwt Keerbergen volledig naar achter. Loeka rukt op langs de flank en ziet Sibe vrij staan. Hij past perfect en Sibe rond af met een doelpunt, 2-7. Maar na deze 10 betere minuten, laat Laar het tempo terug zakken. De buit lijkt binnen en ze duwen plots niet meer door. Keerbergen profiteert ervan om dit blokje ook nog eens een doelpuntje te scoren. Zo staat het 3-7 na 45 minuten spelen.

Het laatste blokje zien we opnieuw het spelbeeld van de eerste 2 blokjes. Een vrij mak Laar, dat niet scherp oogt. Op de counter bedient Lennert Loeka, die zo ook zijn naam op het scorebord zet, 3-8. Lennert komt zelf ook nog dicht tegen een doelpunt, maar de keeper en de paal zorgen ervoor dat het deze wedstrijd niet lukt. Keerbergen slaagt er nog wel in om nog eens te scoren. Zo eindigt deze wedstrijd op 4-8

Een wedstrijd die gewonnen werd, maar daarmee is ook alles gezegd. Een mindere wedstrijd die we vlug vergeten. Deze week staat er woensdag een vriendschappelijke wedstrijd op de agenda. We spelen dan op Zennester Hombeek om 18u30. Zaterdag nemen we het op in een burenstrijd tegen FC Zemst. We spelen thuis om 10u. Supporters allen op post!!!