zondag, 29 november, 2015
Resultaat:
1-1

Nieuw Boechout - SK LAAR 1 - 1

Iedereen paraat , nen trainer, nen delegue, een voorbereiding, een officiƫle scheidsrechter, iedereen op tijd. Het moest gebeuren . Plus ne resem supporters en sponsor Puro.
Retro, Tange, Bakker, Kimme, Steven Moens, Stiers , Damme, Lange, Dagmar , Cassaer, Robin, Jokke, Pieter, Niels

Supporters familie van Eetvelde en vrienden, Jakke, Api, Thomas, Riete (stond op blad), Puro sponsor Jo en zijn vrouw en Alexine
In het begin van de match gaat het gelijk op, Kimme gaat door net niet.
Een slechte worp en bijna achter. Een vrijschop van de tegenstander nipt naast.
22ste minuut vrijschop en Boechout staat voor.
Cassaert zijn truitje wordt aan flarden getrokken.
We zijn zeker niet de mindere van Boechout en er is peptalk.

De tweede helft redt Bart nog driemaal zodoende dat we niet verliezen , want minuut 51.
De Damme kopt naar Stiers , die verlengt en Bart (bakker) tipt de 1-1 tegen de netten en verdient. We kregen iets meer kansen een bal die op de deklat spat van Damme , bijna winst.

Blij met een gemaakte goal op verplaatsing vond ons de tweede helft beter maar het blijft een gelijkspel , spanning voor de competitie