Voetbalclub SK Laar gaat zelf vier nieuwe kleedkamers bouwen en krijgt er van de gemeente ook een pupillenterrein bij. Ook de parking wordt heringericht. De uitbreiding is nodig, want de club zag haar aantal jeugdspelers de voorbije twee jaar bijna verdubbelen.

Met bijna 300 leden is SK Laar een sterk groeiende voetbalclub. Zo sterk dat de accommodatie heel snel te klein werd. "Daarom is een uitbreiding van de kleedkamers absoluut nodig", zegt Jan Emmeregs, voorzitter van SK Laar. "Zo komen er vier eenheden bij. De plannen zijn klaar en de werken zouden tegen het begin van volgend seizoen afgerond moeten worden. Dit alles zal met eigen mankracht verwezenlijkt worden."

De gemeente maakt wel een investeringssubsidie vrij voor de kosten van de nieuwe kleedkamers. Daarnaast gaat het gemeentebestuur zelf ook werken uitvoeren aan de accommodatie langs de Kerremansheide. "Zo komt er een pupillenterrein (40 bij 50 meter) bij", zeggen schepen van Openbare Werken Veerle Geerinckx en sportschepen Piet Van Grunderbeek (beiden N-VA). "Ook de parking zal aangepakt worden, want die staat regelmatig onder water."

SK Laar kreeg inmiddels ook een nieuwe jeugdcoördinator. Bart De Turck wil de komende jaren vol inzetten op de jeugd. De voetbalclub is dan ook tevreden dat het nu de broodnodige uitbreidingen kan doen. (RDK)

Bron: HLN - http://www.hln.be/regio/nieuws-uit-zemst/nieuwe-kleedkamers-en-nieuw-pup...

Reacties

No Avatar
Bart Verstricht on wo, 10/06/2015 - 14:35

Die kleedkamers zullen meer dan welkom zijn!

Sportkledij

Absolute Teamsport Antwepen
Boomsesteenweg 73
2630 Schelle

Gebruikerslogin