zondag, 7 februari, 2016
Resultaat:
8-0

Retro,Steven Moens, Vandewiele, Steyvers, Lange ,Niels, Dagmar , Dave, Kris (Bompi), Robin, Makke Lhereux en reserve gastspeler Moeni .

Gelukkig heeft de ploeg een brede kern, want de helft van de spelers was gaan skiƫn en anderen hadden at family time ( ook belangrijk natuurlijk) Ostan dienden we niet te onderschatten, het is niet omdat de bezoekers in de lagere regionen van de kolom spelen , dat ze slecht zijn. Elke match moet gespeeld worden

De inzet is zeker aanwezig bij Laar , 6 gekadreerde schoten en druk op Ostan. De 23ste minuut , Stoffel naar Robin en en de 1-0 staat op het bord. De bevrijding is aangekomen. De inzet blijft en een kleine forcing, Corner Vandewiele, Dave door naar Dag en in de vlucht op de slof 2-0 (32ste min). De 35ste min. Lange mooi naar Robin 3-0 . Nog geen minuut later, Vandewiele vrijschop, Lange kopt en Robin verlengt in de rebound (hattrick) 4-0. Minuut 37 Vandewiele vrijschop, kanonskogel, muur gaat opzij en 5-0 Minuut 40 Makke zet voor en Robin 6-0. Robin wilt de job van Jokke. Pauzeren met 6-0 . De Steven gooit met water in kabine. Minuut 51, Bompi zet voor en het is niet waar weer Robin 7-0 Moeni vervangt Bompi. 59 ste lichte duwfout en de ref(Riete) blaast . Penalty : Niels eist de bal op. Concentratie en 8-0 . Er wordt wat nonchalanter gespeeld en door dit geflirt plaatsen de bezoekers de bal op de paal. Retro heeft een clean shit en had weinig werk. Bedankt Moeni en Riete den arbiter