Ploeg: 
Wedstrijd datum: 
zaterdag, 8 februari, 2020
Resultaat: 
NVT

Onze gasten waren goed gestart in 2020 met 3 overwinningen op 4 wedstrijden. Ondanks dat de spelersgroep geteisterd werd door ziekte. Zo kregen we ook van onze tegenstander afgelopen donderdag een mailtje dat ze door de vele zieke, niet aan 8 spelers geraakte. Ze kwamen af, maar vroegen om 5vs5 te spelen. We stelden nog voor om spelers van ons uit te lenen, maar ze bleven bij hun standpunt.

Vanaf het begin van de wedstrijd was het duidelijk zichtbaar, dat dit systeem ons slecht ligt. We kwamen dan ook telkens een stapje tekort en speelden veel te traag. De bezoekers waren dit duidelijk beter gewoon en domineerde een hele wedstrijd lang. De wedstrijd eindigde dan ook op een 6-15 stand. Doelpunten voor Laar kwamen er via Sibe, Lenz, Lennert, Elias en 2 keer Bent.

Na de wedstrijd kregen we van de bezoekende trainer te horen dat deze spelers nog maar voetballen van dit seizoen en pas wedstrijden spelen sinds januari. Ofwel hebben ze daar dan echte talenten rondlopen of heel goed grondwater, maar het wekte de nodige bedenkingen op bij ons. Opzoekwerk ’s avonds leerde ons dat er verschillende spelers voor nieuwjaar meespeelden bij hun U11.

Soit, wedstrijd om snel te vergeten en vanaf deze week terug de kopjes omhoog te krijgen voor een boeiende wedstrijd komende zaterdag. We spelen dan op en tegen Nossegem. Een ploeg waar we ook al 2 keer tegen speelden dit seizoen en we verloren 2 keer. De eerste was een zware, 4-13. De tweede was het 5-2. Hopelijk kunnen we het verschil nog verkleinen of meer nog, de zege meenemen. De wedstrijd start al op het vroege uur van 9u30. Supporters allen op post!!