3-6

Aan de aftrap: Mauro, Robbe, Tim, Daan, Nino, Kieran, Lucca, Maya, Arno, Thomas, Kwinten
Reserven: Senne, Bram

Voor deze speeldag zorgden de krokusvakantie en een aantal vaste waarden in blessure voor een tekort aan spelers bij de U17. Trainer Robbe deed een beroep op U15, waarop Kwinten, Tim, Maya en Arno intekenden. Ook leuk om te vermelden dat broer Nino en zus Maya samen aan de aftrap stonden.

De harde wind maakte het geen makkelijke match voor beide ploegen, maar voor Bon Air leek het iets makkelijker te gaan. Laar hield nochtans goed stand in de eerste 20 minuten, maar het samba voetbal loodste Bon Air naar een 0-2 voorsprong. Laar bleef echter ook kansen creƫren. Na een trap op doel, was Kwinten goed gevolgd en schopte de geloste bal van de keeper tegen de netten. Een euforische Kwinten spurtte naar de nog euforischere trainer Robbe en vloog hem in de armen onder luid applaus van de supporters. Na deze goal wist Laar te profiteren van de frustratie van Bon Air die op korte tijd 2 gele kaarten pakte. Kieran kreeg een paar kansen voor een vrije trap en richtte uiteindelijk toch een bal richting doel: 2-2.
Een misverstand tussen de Laarse verdedigers die op een offside gokten, pakte verkeerd uit. Een Bon Air speler paste de bal niet, ging alleen door en zorgde voor de 2-3 stand bij rust.

Na de rust speelden Kieran en Lucca verder door naar Arno en zij vochten stevig terug. Ze wisten ook Maya een aantal keer te lanceren. Op snelheid wist ze de verdediger te verschalken maar was nog niet opgewassen tegen het middenveld dat ook snel mee kwam verdedigen. De verdediging van Laar werd 2 keer op het verkeerde been gezet door de snelle aanvallers van Bon Air. De wind maakte het Robbe en Daan moeilijk om de bal te controleren en Bon Air strafte af met 2-4 en 2-5. Mauro stond nog eens machteloos toen Nino leek in te houden: 2-6.
Tim bleef als verdediger de vele ballen wegwerken maar moest toch een professionele fout maken en pakte een gele kaart. Kwinten en Daan werden vervangen door Bram en Senne. Maya schoof terug naar de verdediging en Laar bleef vechten voor elke bal. In de laatste minuten wist Arno nog een lange bal aan te pakken en door te stoten. Thomas werkte af en schopte de 3-6 tegen de netten.