NVT

Selectie : Tjenne (C), Kobe P, Viktor, Lukas, Kobe DB, Daan, Ilian, Thomas, Maxim, Kjell,
Lars, Shyann
Afwezig : Xander (ziek)

Na weer een pauze van 2 weken zonder wedstrijd, stond de volgende opdracht op het programma. Olvac, geen gemakkelijke opdracht, 1 van de 3 ploegen waar we in de heenronde niet van gewonnen hadden. We speelden toen 4-4 op hun akker.

Kobe DB en Maxim namen de eerste helft het keepersvak op hun schouders, aangezien onze 2 vaste keepers ontbraken. Laar begon zoals gewoonlijk met de druk naar voren, wat tot enkele hoekschoppen resulteerde, echter telkens zonder succes. Olvac kwam er steeds gevaarlijk uit op de tegenaanval, en scoorde aan 100%, zo stond het ook na 10 minuten spelen al 0-2 voor de bezoekers.

De volgende 10 minuten konden we niet echt onze wil opleggen en waren we duidelijk van de kaart, na deze achterstand. Olvac bleef er steeds gevaarlijk uitkomen en dikte nog voor de rust de score nog aan tot 0-3.

Na de rust en na het gepreek in de kleedkamer over inzet en vechtlust, kregen we geleidelijk aan een iets beter laar te zien. Verscheidene kansen van Lukas en Lars gingen echter naast. Olvac bleef dodelijk efficient en niet veel later stond het al 0-4.

Met nog 10 minuten te spelen stond de thuisploeg voor een onmogelijk opdracht. Al bleven ze nu wel druk zetten en aanvalslust tonen. Zo kreeg Kjell 3 grote kansen, ook Lukas waagde nogmaals zijn kans. Uiteindelijk was het Ilian die voor de eerredder zorgde op een inworp van Shyann. Toch waren het de bezoekers die het slotakkoord voor hun rekening namen , en de 1-5 eindstand vastlegde.

Een eerste zware nederlaag in competitie kwam duidelijk aan bij de spelers, de trainer attendeerde erop dat ze er op training ook voor de volle 100 % moeten voor gaan. Misschien ontbraken we deze week ook wel de nodige frisheid, aangezien de meerderheid op 3-daags kamp was met het school. Maar genoeg excuses voor de mindere uitslag, we moeten vooral onder ogen zien, dat we zelf niet goed genoeg waren. Volgende week antwoorden we op het veld, sprak de coach alsnog! Dan volgt er een wedstrijd op Stabelino, supporters allen op post!!!