Resultaat:
NVT

Selectie : Tjenne, Hanne, Kobe P, Laure (C), Lukas, Ilian, Thomas, Kobe DB
Lars, Shyann, Maxim, Kjell

Na 3 weken zonder wedstrijden is het eindelijk weer zover. Tegenstander was ditmaal Valaarhof. Geen echt zware ploeg, maar bij de heenwedstrijd op hun veld werden we bijna toch nog verrast en werd het uiteindelijk maar 3-4. Dus we moesten bij de les zijn.

SK Laar begon op volle drive, de bezoekers wist niet wat ze overkwam. Ilian maakte er al vrij snel 1-0 van en rolde nadien verscheidene malen de flank op. Zo verovert hij op een bepaald moment de bal op onze helft op de rechterflank, en zet onmiddellijk de tegenaanval in en trekt op sprint. Lukas begrijpt het en schuif goed mee centraal, Ilian ziet dit en speelt de bal perfect op Lukas die niet twijfelt en de 2-0 binnenschiet. Ongetwijfeld dat dit de beste actie van de wedstrijd was van de thuisploeg.

Bij het begin van het tweede blokje was hun honger echter nog niet gestild, en bleef de thuisploeg doorgaan, ondanks het tumult bij de bezoekende supporters onderling langs de zijkant. Lukas bleef rustig verder doen en maakte zijn hattrick compleet. Zo konden we met een veilige 4-0 de rust in.

In de tweede helft kwam Kobe DB onder de lat te staan, aangezien Hanne geruime tijd werkloos zat toe te kijken. Lukas schoof ook een rijtje naar achter, Tjenne deed de omgekeerde beweging, zodat hij op zoek kon naar zijn eerste treffer van het seizoen.
De bezoekers kwamen nu wel feller op het veld en milderde tot 4-1. Enkele ogenblikken later was het uiteindelijk zover, en kon Tjenne zijn eerste doelpunt binnen tikken. Ilian bleef ondertussen de trainingsoefening van in de week verder doen, flank afgaan en voorzetten. Op de zoveelste voorzet, deze keer een hoge, zette Tjenne zijn hoofd ertegen. De bal ging onhoudbaar door de benen van de keeper en meteen zijn 2de van het seizoen. Niet veel later was het ook voor Shyann het moment om een voorzet van Ilian te verzilveren, en haar allereerste doelpunt te score. 7-1 na 30 minuten spelen.

In het laatste blokje speelde de thuisploeg met 3 meisjes tegelijk op het veld. Het scoreverloop liet dit zeker toe, en de groen-witte hemden liepen zelfs nog verder uit met een doelpunt van Maxim. Valaarhof kwam er nu ook een paar keer goed uit en milderde de score weer tot 8-3. Laure dacht, als Tjenne en Shyann hun eerste doelpunten maken, mag ik ook niet ontbreken en scoort de 9-3. De thuisploeg laat de teugels nu wat losser en Valaarhof brengt de eindstand uiteindelijk op 9-5.

Prima collectieve prestatie na een periode van weinig wedstrijden. Hopelijk kunnen we deze lijn doortrekken richting einde seizoen. Volgende week voetballen we tegen Belgica, al hebben de weergoden weinig goeds voorzien voor komende week, dus dit wordt afwachten. Supporters allen op post!!!