zondag, 8 november, 2015
Resultaat:
4-1

Ploegopstelling : Retro, Jokke, Den bakker, Steyvers , den Dave, Cassaer, Pieter, Robin , Riete, Steven Moens , Stiers , Schappe, Tange Geert en Moenie

Moeilijke potige maar technische tegenstander, Dave met inworp en Pieter draait , schiet en 1-0. De 22ste minuut Bakkertje zet voor en de Jokke zet zijn hoofd er tegen en winkelhaak 2- 0 . Jokke net van buiten de carre den bal spat uit op de lat dit had een wereldgoal kunnen zijn. Den Dave maakt een foutje in de 16. Ondertussen kwetste Retro zich en Geertje Tange in de goal. De penalty wordt omgezet en er is Zuid Amerikaans vertier , 2-1. De laatste minuut maakt el condor bijna gelijk.

Den tweede helft wordt het potiger , vooral langs de bezoekerskant. De 46ste minuut , de Schappe net niet , bijna 3-1. De bezoekers zetten wat meer druk. De 50ste minuut Jokke allen door pas naar Robin en zaalvoetbalgoaltje dus toch 3-1 . Akkefietje Robin krijgt een klets tgen zijn hoofd , schappe geeft agressor duwtje en deze gaat zeer cineastisch neer , 2 gele kaarten (geen enkele kaart neergeschreven v/d 3) Barts Stiers naar Jokke en die gaat om de keeper en 4-1. Tot de 75ste minuut is Laar nog meester met een misser Van robin en een van Bakker, ondertussen een wereldsafe van Geert en El condor mist nog op vrijschop. Leuke uitslag voor een potige wedstrijd.