Resultaat:
NVT

Selectie : Xander, Kobe P, Viktor, Lukas, Daan, Ilian, Thomas, Lars (C)
Afwezig : Kobe DB

Na de 1-5 pandoering van vorige week, werd er een reactie van de spelers verwacht tegen Stabelino, een ploeg die nog werd toegevoegd aan de reeks. We waren deze week maar met amper 8 spelers, aangezien een groot deel op Chiro bivak was.

Laar begon sterk en zette meteen druk naar voren. Het resulteerde in een paar schermutselingen, maar doelpunten bleven echter achterwege. Het was tegen de gang van het spel, dat de thuisploeg de score opende. Maar deze keer rechtte Laar zijn rug, het liet de kopjes niet hangen en bleef er voor gaan. Zo kregen ze enkele hoekschoppen na mekaar. Uiteindelijk was het Ilian die op een mooie hoekschop van Daan kwam ingelopen om de gelijkmaker binnen te tikken. Zo stond de stand mooi in evenwicht na 10 minuten spelen. Na enkele richtlijnen waren het de bezoekers uit Laar dat nu op volle toeren ging draaien. De thuisploeg wist het even niet meer en stapelde de foutjes op. Viktor leverde schitterend stoorwerk en gaf de assist voor de 1-2 van Lukas, meteen het 100ste doelpunt van het seizoen van de U9. Viktor bekroonde zijn inspanningen door zelf de 1-3 te score. De groen-witte hemden wilden echter nog voor de rust de wedstrijd in een definitieve plooi leggen, en dat gebeurde ook toen Ilian de 1-4 liet optekenen.

Ook na de rust bleven de bezoekers uit Laar de wet dicteren. Het was Ilian die op een pass van Thomas voor het mooiste doelpunt van de wedstrijd zorgde. Hij schoot de 1-5 in de winkelhaak en maakte hiermee zijn hattrick compleet. Het zorgde ervoor dat hij een rijtje naar achter schoof en de verdediging ging verzorgen. De thuisploeg liet ook nog eens van zich horen door de 2-5 te score, maar met nog 10 minuten te spelen, was het slechts een eerredder. In het laatste blokje dikte Lukas en Viktor de score aan door hun tweede doelpunt van de dag te score. Zo werd het uiteindelijk 2-7.

Deze overwinning was de 20ste van het seizoen. Ook al was de wedstrijd niet hoogstaand, toch leverde Laar een puike prestatie. We lijken klaar voor het KVV tornooi, maar we zullen top moeten zijn, sprak de coach na de wedstrijd. Het tornooi vind plaats op paasmaandag, supporters allen op post!!!