NVT

Selectie: Hanne, Laure, Shyann, Daan, Viktor, Ilian, Lukas, Maxim, Thomas, Kobe P.,
Kobe DB, Kjell en Tjenne.

Na de mooie prestatie op de velden van KV Mechelen, was de competitie weer aan de orde. Voor het eerst dit seizoen namen we de 3 meisjes samen mee. We trokken naar Valaarhof waar we op kunstgras zouden spelen.

We begonnen zeer zwak aan de wedstrijd. Niet verwonderlijk dus dat we al vrij snel tegen een 1-0 achterstand aankeken. De tegenstander was heus niet van hoog niveau, maar het leek erop of iedereen bij Laar wel een offday kende. Er werd nauwelijks druk gezet en in balbezit was het telkens de bal maar wegschieten. Het spelbeeld was niet te aan zien en gelukkig konden we voor rust nog gelijkmaken dankzij Lukas.

In de tweede helft was er toch een klein beetje beterschap te bespeuren, waardoor we snel op voorsprong kwamen. Deze keer was het Daan die goed opgesteld stond voor doel en de bal maar binnen te tikken had. Ilian pikte ook nog een doelpuntje mee, waardoor de wedstrijd gespeeld leek, want ook de thuisploeg bakte er weinig van. Maar door een misser van Hanne kwam er toch nog een beetje spanning terug in de wedstrijd, meer zelfs, het gaf de thuisploeg vleugels en niet veel later was de 3-3 een feit. Maar net op tijd begonnen ze eindelijk een beetje te voetballen en kwamen er kansen. Het was Ilian die de 3-4 eindscore op het bord zette.

Dit was zonder meer de meest slechtste wedstrijd van het seizoen. Het enige goede nieuws was, dat we na een zwakke wedstrijd, toch ook eens kunnen winnen, want meestal verliezen we deze wedstrijden. Nog een positieve noot was dat Shyann het verdienstelijk deed in haar eerste wedstrijd. Ook voor Laure waren het haar eerste minuten na lang blessureleed. Volgende week hebben we een weekje vrij door het forfait van Bacwalde. Op 28 november staat de volgende wedstrijd op de agenda, een verplaatsing naar Olvac. Hopelijk houden de weergoden het wat droog, of het wordt een modderstrijd. Supporters allen op post!!!